Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 74. Genel Kurulu

• 17/05/2018

• Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 74. Genel Kurulu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu 15 Mayıs 2018 Tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Genel Kurulu programı kapsamında TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, Oda, Borsa Başkanları ve Delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün huzurunda saygı duruşunda bulundular.​

Ayrıca Balıkesir İl sınırları içerisinde faaliyet gösteren 14 Oda ve Borsamızın Başkanları ve Delegeleri, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk KULA’nın ev sahipliğinde bir akşam yemeğinde bir araya gelerek hem ticaret hayatının taleplerinin TOBB’a iletilmesi noktasında fikir alışverişinde bulundular hem de güçlü bir birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

15 Mayıs 2018 tarihinde seçimli olarak gerçekleştirilen TOBB 74. Genel Kurulunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU seçildi.

Daha sonra yapılan Birlik Yönetim Kurulu, Konseyler ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri seçimleri sonucunda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi KULA,  TOBB Ticaret Odaları Konseyine ve TOBB Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine seçildi.