BTO Okulu Girişimcilik Okulu Rekor Kırdı

• 04/04/2015

• BTO Okulu Girişimcilik Okulu Rekor Kırdı

Balıkesir Ticaret Odası, Girişimcilik Kursu'nu bitiren kursiyerlerin de katıldığı ve KOSGEB ile 2015 yılı protokolünü imzaladığı töreni Otel Basri'de düzenledi. Törene Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı M.Kerem Kırımlı, KOSGEB İl Müdürü Hüsamettin Çay, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Balıkesir Ticaret Odası Meslek Komite Üyeleri, kurs eğitmeni Salih Çevik ve kursiyerler katıldı.

Törende KOSGEB İl Müdürü Hüsamettin Çay; "2014 yılında toplam 11 adet uygulamalı girişimcilik eğitimi verdiklerini belirterek, 11 kişi girişimci eğitiminden sonra sonra kendi işini kurmuş, KOSGEB'e iş planı sunmuş ve destek almaya hak kazanmıştır" şeklinde konuştu.

Törende söz alan Fahri Ermişler; "Ticaret Odası olarak 2014 yılında başlatmış olduğumuz girişimcilik kurslarımızı öncelikle kadın girişimcilerimize özel iki dönem, karma grup için de dokuz dönem kurslarımızı başarı ile tamamladık. 307 arkadaşımıza sertifika verdik. Ve şimdiden 2015 yılı programına en az 200 kişi de yeni dönemler için ön kayıt yaptırmış durumda. Yaptığımız bu program hem bu yıl, hemde önümüzdeki yıl odamız ve KOSGEB açısından Balıkesir ölçeğinde ciddi bir başarıya imza atmış durumdadır" dedi.