Menü

Kapat

TOBB 78. Genel Kurulu

  • 13/05/2022

  • TOBB 78. Genel Kurulu

 TOBB 78. Genel Kurulu, TOBB Delegeleri;  Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Meclis Başkanı Okan Telaşeli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Bilcanlı, Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Işıklar, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Ovacık, Meclis Üyesi İbrahim Onur ve Hüseyin Yüksel Camcıoğlu'nun online katılımıyla gerçekleşti.

Genel Kurul, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Video konferans yöntemiyle katılım sağlayan, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş, 2022 Nisan ayı ithalat ve ihracat verilerini açıkladı ve  TOBB 78. Genel Kurulu'nun hayırlara vesile olmasını diledi.

Faaliyet raporu ve komisyonların sunuş ve onaylanması ile devam eden Genel Kurul'da konuşan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını dile getirmeye, takip etmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Rahmi Kula, kapanış konuşmasında M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ederek, Genel Kurul'un ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diledi.