Menü

Kapat

Balıkesir İl ve İlçe Oda / Borsalarından Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

  • 30/04/2018

  • Balıkesir İl ve İlçe Oda / Borsalarından Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kula, Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selvi, Susurluk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Göçer, Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Edremit Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Denizer, Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aysel, Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı ve Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Balıkesir Ticaret Odası’nı temsilen giden heyette Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Kula, Meclis Başkanımız Okan Telaşeli ile TOBB Delegelerimiz Emrah Bilcanlı,  Hüseyin Yüksel Camcıoğlu, Cem Ovacık, Ömer Işıklar ve İbrahim Onur bulundular.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, “Burası sizin kendi yeriniz. Allah önümüzdeki dört yıl herkese ağız tadıyla seçildiği bölgeye hizmet etmeyi nasip etsin. Sizler kendi şehrinizin ekonomi liderisiniz. Ben Türkiye’de 365 oda / borsayı gezen ilk TOBB Başkanıyım. Biz hizmeti herkese eşit yapmak zorundayız. Mezhebi, dini, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm üyelerimize hizmet etmek zorundayız. Hepimizin farklılıkları var ama farklılıklarımızı dışarıda bırakmalıyız” dedi.

Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula da “2 Nisan’da yapılan seçimlerle göreve geldik. Bu ilk görevimiz ama daha önce ben kendim genç girişimciler kurulu başkanlığı da yapmıştım. Rifat Başkanımızı çok eskiden beridir tanıyoruz. Bugün Rifat Başkanımıza da yapılacak genel kurulda destek olmak için, onun aday olması için, desteğimizi belirtmeye geldik. Onun için buradayız. Yeni dönemde kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarete ilişkin diğer oda/borsa başkanları da değerlendirmede bulundu.