Kalite Yönetim Sistemi Eğitimimizi Gerçekleştirdik

• 17/03/2022

• Kalite Yönetim Sistemi Eğitimimizi Gerçekleştirdik

Odamız ve Sigmacert işbirliğinde "Kalite Yönetim Sistemi ile Kendini Geliştir, Ticaretini Dönüştür" konulu eğitim, Odamız Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Sigmacert Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cihan'ın yaptığı eğitim, Genel Müdür Yardımcısı Buket Hamamcıoğlu'nun sunumları ile devam etti. Kalite Yönetim Sistemi ile Kendini geliştir, Ticaretini dönüştür Eğitimimizde kalitenin işletmelerin varlıklarını sürdürebilmeleri ve kurumsal kaliteye ulaşmaları için en önemli araç olduğundan bahsedilmiştir. Eğitmenimiz sektördeki körleşmelerden ve evrak üstü uygulamalardan kurtulup işletmedeki her bir çalışanın kalite politikasını benimsemesinin işletmelerin ilerlemesi açısından çok önemli bir kaynak olduğundan bahsedip soru cevaplarla eğitimi sonlandırmıştır.