• 08/01/2021

• "PARAF TİCARİ KREDİ KARTI İLE GÜVENCELİ TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI ANLAŞMASI" İMZALANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Halkbank  işbirliğiyle tedarik zincirini güvence altına alacak olan "Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması" protokol imzaları atıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Kula, Halkbank Balıkesir Bölge Müdürü Erdoğan Başıhoş, Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Erdoğmuş ve Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bilcanlı imzaladığı protokolle satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 18 aya kadar vade imkanıyla ödeme esnekliği sunulacak.

Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünün açıldığını belirten Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Kula: “Halkbank Paraf Ticari Kredi Kartı sayesinde Balıkesir Ticaret Odası üyelerimizin vadeli mal alım satımı, bankalardan kredi çekmekte ve çek senet gibi işlemlerinde yaşadığı problemler sona erecektir. Tedarik zincirini güven altına alacak bu sistem, Üyelerimizin kredi faizlerinin düşmesine de yardımcı olacaktır. Düşen finansman maliyetleri, firmalarımızı yatırım ve üretim için teşvik edecektir. Üyelerimizin, Balıkesirimiz’in dolayısıyla ülkemizin finansal istikrarı güçlenecektir. Ben şahsım ve tüm Üyelerimiz adına; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne, Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Halk Bankası'na böyle bir uygulamaya başladıkları için teşekkür ediyor, anlaşmamızın  tüccarımıza, sanayicimize ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapılan toplantının ardından anlaşmanın protokolü imzalandı.

Sunum için tıklayınız