Menü

Kapat

Ticaretin Yüzyılı Paneli

  • 01/11/2023

  • Ticaretin Yüzyılı Paneli

Odamız Barış Aydın Meclis Salonunda Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında Balıkesir’de “Ticaretin Yüzyılı” konulu panel düzenlendi. Panele, Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Kula, Meclis Başkanımız Okan Telaşeli, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Meslek Komitesi Üyelerimiz, Kadın ve Genç Girişimcilerimiz ve Disiplin Kurulu Üyelerimiz katılım sağladılar.

Panel, Televizyoncu Sn. Ramazan Karaca’nın moderatörlüğünde, Sn. A.Rona Yırcalı, Sn. Ziyaettin Tan, Sn. Orhan Günvaran ve Sn. Ahmet Esmer’in Balıkesir’deki ticaret hayatının geçmişten bugüne yaşadıklarını anlattığı sohbetlerle gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Rahmi Kula sözlerine Cumhuriyetimizin 100.Yılını kutlayarak başladı. 1880 yılından itibaren Balıkesir’e hizmet eden Ticaret Odası’nın tarihinden ve yaptıklarından bahsetti. Ayrıca Kula, geçmişten aldığımız bayrağı geleceğe taşıyarak, ülkemizin kalkınması ve büyümesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, dedi.

Konuşmasında Balıkesir’in ihracat verilerine de değinen Kula, 2023 yılı ihracatımızı 1 Milyar 150 Milyon Dolarla kapatmayı hedefliyoruz, yeni yüzyılda Balıkesir iş dünyası olarak özellikle dijital dönüşüm, yapay zeka, iklim değişikliği ve karbon ayak izi gibi konulara odaklanarak işlerimizi geliştirme yolunda adımlar atmalıyız, dedi.

Panel, Cumhuriyetin 100.Yılına yaraşır bir şekilde bayraklarla ve coşkuyla gerçekleştirildikten sonra konuşmacılarımıza plaket taktim töreni ile son buldu.